Hola! Us donem la benvinguda al projecte “Natura i ciutat”. Amb aquesta proposta desenvoluparem un projecte d’Aprenentatge i Servei, en col·laboració amb els museus, i aprendrem noves metodologies educatives i d’aprenentatge.

Entre tots treballarem per descobrir i aplicar nous coneixements al món que ens envolta. Per això, des d’aquest espai us convidem i animem a participar-hi activament! Des d’aquí podreu publicar i compartir el desenvolupament dels vostres projectes, tots els avenços, resultats i activitats que dureu a terme durant aquest procés. Qualsevol format és benvingut: textos, fotografies, vídeos, documents… A més, disposeu també d’un apartat de fòrum, des d’on podreu exposar els vostres dubtes i estar tots en contacte.

Per part nostra, aquí és on penjarem tota la informació que pugueu necessitar. Per exemple, ja podeu disposar dels documents d’alguns museus on exposen el que poden oferir a les escoles per dur a terme el projecte. Recomanem donar-hi una ullada, ja que pot ajudar per agafar idees, empenta i ganes de començar!

Seguim!